Menu

Pompen en verstuivers

MotormanagementDieselmotoren vindt je tegenwoordig naast personenauto’s in alle typen voertugen.

  • Vrachtwagens – Vanaf Euro III is het elektronica dat alles regelt, met voornaamste redenen de hoge emissie eisen (in 2013 al euro VI)
  • Industrie en bouw – De huidige emissie eisen vragen ook voor heftrucks, kranen, generatoren, scheepsmotoren, enz. steeds meer elektronische regelingen.
  • Landbouw – Vanaf Tier II is het elektronica dat alles regelt, voornaamste redenen hiervoor zijn de emissie eisen (in 2013 al Tier IV)

Uw voertuigen kunnen met een grote diversiteit aan inspuitsystemen uitgerust zijn:

  • common rail hogedrukpomp & injectoren
  • elektronisch geregelde brandstofpomp
  • pompverstuivers
  • brandstofpomp met gaskabel (lijnpomp of roterend)

Diagnose

AE-Tech is gespecialiseerd in testen en repareren van alle systemen van Bosch, Delphi (voorheen Lucas of CAV), Denso en VDO (voorheen Siemens).

Met behulp van ons zeer moderne machinepark, met o.a. de modernste testbanken van Bosch (EPS 815) en Hartridge (CRI-PC), zijn wij in staat om uw injectoren of pompen zeer accuraat te testen en te beoordelen.

Indien defect kunt u van onze uitgebreide ruilvoorraad gebruikmaken om uw auto, vrachtwagen of tractor weer snel rijklaar te maken. Deze ruilvoorraad wordt in eigen beheer, volgens de strengste normen, gereviseerd en getest.

Revisie

De kwaliteit van onze revisies is gelijk aan OE kwaliteit. Wij maken alleen gebruik van 1e montage fabrieksonderdelen van onze merkleveranciers. Heel veel van deze onderdelen hebben wij op voorraad of worden door onze leveranciers aangeleverd. Ook spoedreparatie kunnen door ons zonder problemen worden uitgevoerd.

Meer weten? Neem contact op

Heeft u specifieke vragen, bent u op zoek naar een specialist of professioneel advies op maat? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Ga naar contact