Menu

Reparatie electronica

AE-Tech is specialist op het gebied van elektronica reparatie in de Automotive sector. De moderne auto zit bomvol elektronische componenten die vaak een flink prijskaartje dragen. Buiten het feit dat u als klant veel kosten bespaard door het onderdeel te laten repareren, zorgt u er ook voor dat er minder nieuwe onderdelen geproduceerd worden. Hierdoor worden er grondstoffen en dus ook het milieu bespaard. Uit ervaring kunnen wij in veel gevallen van tevoren al aangeven wat de reparatie van het desbetreffende onderdeel zal gaan kosten. Er zullen natuurlijk ook gevallen voor komen waar wij nog niet eerder mee te maken hebben gehad. Door onze ervaring in het vak kunnen wij u toch verder helpen en een diagnose aan het onderdeel starten. In deze gevallen zal het echter lastig zijn om van tevoren een definitieve prijs te geven. Een indicatie is natuurlijk altijd mogelijk. Wij denken graag mee met de klant en zullen dit onderling met u afstemmen.

Reparatie electronica

Uit ervaring blijkt dat in veel gevallen het onderdeel gerepareerd kan worden. Om een zo goed mogelijk verloop van zaken te creëren vragen wij van u om ons te voorzien van alle nodige informatie. Denk hierbij aan voertuiggegevens, de klacht, eventuele foutcodes en eerdere reparaties die mogelijk te maken kunnen hebben met niet goed functioneren van het onderdeel. Hier een greep uit de onderdelen die wij repareren.

Meer weten? Neem contact op

Heeft u specifieke vragen, bent u op zoek naar een specialist of professioneel advies op maat? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Ga naar contact