Menu

Testen dieselmotor

Twee enorm belangrijke onderdelen in uw dieselvoertuig zijn de verstuivers en brandstofpomp. Deze onderdelen zijn van cruciaal belang voor het goed functioneren van de motor. Wanneer deze niet goed functioneren kunnen er vervelende klachten ontstaan. Het diagnosticeren van deze onderdelen is soms erg lastig aangezien er vaak geen zichtbare schade aanwezig is. Om een harde diagnose te stellen zullen deze getest moeten worden. Hierbij is AE-Tech u graag van dienst.

Dankzij onze ervaring in de dieseltechniek kunnen wij met behulp van onze moderne en nauwkeurige testapparatuur uw onderdeel onder de juiste omstandigheden testen. Hieruit maken wij eenf uitgebreid testrapport en voorzien wij u van een passend advies. Wanneer het onderdeel versleten is kunnen wij deze voor u reviseren of u voorzien van een ruilonderdeel. Voor meer informatie over het reviseren van deze onderdelen zie het tabblad verstuiver/pomp revisie.

De kosten voor het testen van een verstuiver zijn €25 ex. btw per stuk.

De kosten voor het testen van een hogedrukpomp zijn €125 ex. btw.

Meer weten? Neem contact op

Heeft u specifieke vragen, bent u op zoek naar een specialist of professioneel advies op maat? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Ga naar contact