Menu

Remote diagnose

Om onze partners zo goed mogelijk te ontlasten bieden wij ook remote diagnose aan. Met dit systeem hoeft het voertuig uw werkplaats niet te verlaten en kunnen wij op afstand een diagnose of handeling uitvoeren. Dit gebeurt doormiddel van een tablet/telefoon en onze remote interface. U sluit deze combinatie aan op het voertuig in kwestie en maakt verbinding via 3G/4G of Wi-Fi. Wij ontvangen uw aanvraag en kunnen doormiddel van de chat functie met u overleggen wat er moet gebeuren. Wij gaan met de auto aan de slag en houden u op de hoogte doormiddel van dezelfde chat functie. Hierdoor worden de diensten die u binnen uw bedrijf kunt aanbieden enorm uitgebreid. U bespaart hiermee ook kosten en tijd vanwege het feit dat u de auto niet naar onze werkplaats hoeft te brengen. U maakt indirect gebruik van al onze uitgebreide apparatuur en kennis zonder dat u deze zelf hoeft aan te schaffen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Het begint bij het aanschaffen van onze remote diagnose set. Dit kan in combinatie met een tablet maar een telefoon met micro-usb aansluiting is voldoende. Een juiste accuspanning is erg belangrijk in het proces dus zorg voor een goed functionerende acculader. Ook een stabiele internetverbinding is belangrijk dus zorg dat dit ook in orde is. Wanneer deze punten allemaal in orde zijn kan het van start gaan. U maakt verbinding en wij gaan voor u aan de slag.

Meer weten? Neem contact op

Heeft u specifieke vragen, bent u op zoek naar een specialist of professioneel advies op maat? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Ga naar contact